آخرین مطالب

سوله یو بی ام یا سوله UBM:

سوله UBM یا سوله یو بی ام  که نیز معروف است توسط شرکت MIC اختراع و به ثبت رسیده است و در سال 1994 با اضافه کردن نرم افزارهای مورد نظر از این دستگاه روانه بازار شد.
سوله UBM یا سوله یو بی ام یکی از نوع های مختلف سوله هست که به شکل قوسی تولید می شود. سوله یو بی ام به طرح و شکل قوس یا U  می باشد به همین دلیل به سوله قوسی معروف شده اند.

سوله های یو بی ام از جنس ورق های گالوانیزه (ورق گالوانیزه از فولاد به همراه پوشش فلز ( روی ) ساخته می شود ) است که با ضخامت های متغییر می‌باشد که طی فرآیند نورد سرد (Roll Forming) بوجود می آید و توسط دستگاه UBM به پانل‌ های یکسان قوسی تبدیل می‌شوند سپس این پانل ‌ها در کنار همدیگر قرار می گیرند و توسط دستگاه بهم وصل و به نوعی به هم دوخته می‌شوند و سازه ای مستحکم را می سازند. بخاطر طول زیاد این سوله، دیگر قابلیت تغییر مکان و جا به جایی را ندارند بخاطر همین باید تمام مجهزات و دستگاههای تولید ساخت سوله UBM به محل نصب برده شود بدین منظور از نظر هزینه این سوله ها برای مساحت های زیر 1 کیلومتر توجیه اقتصادی ندارد.

سوله یو بی ام  سوله UBM  سوله ubm

 

انواع سوله یو بی ام یا سوله UBM :

این سوله ها دارای استاندارد CE اروپا بوده و سازگاری کاملی با محیط زیست و همچنین ایمن در برابر هرگونه عوامل طبیعی مثل زلزله و آتش سوزی دارا می باشند.
این سازه ها بر طبق کاربرد و شکل سوله، انواع مختلفی مثل S، A ،P، T،R،Q  دارند.

سوله یو بی ام Q شکل: این نوع به نام سوله زمین به زمین معروف بوده زیرا در این نوع دو طرف سازه بر روی فونداسیون هست و چون قوس آن هم از روی این فونداسیون آغاز می‌شود بنابراین نیازی به دیوار اطراف آن نیست بدین منظور این نوع زمین به زمین به صرفه ترین روش سوله UBM می‌باشد.

سوله یو بی ام R شکل: به اسم سوله دیوار به دیوار معروف بوده،زیرا دو طرف سازه بر روی دیوار یا ستون است.

سوله یو بی ام T شکل: به دلیل نصب بودن یک طرف آن بر روی زمین ( فونداسیون) و طرف مقابل آن بر روی دیوار است به سازه زمین به دیوار معروف است.

 

سوله قوسی یو بی ام  سوله قوسی

 

ساخت و تولید سوله UBM ، سوله یو بی ام :

سوله UBM یا سوله یو بی ام سازه ای است که بدون داشتن اسکلت بوده که طی چند مراحل و مرتبه توسط دستگاه ها UBM تولید می‌شود. دستگاه CSU که برای تولید این سازه ها روی تریلی و یا کشنده قرار گرفته شده و بعد از دستورات نرم افزاری به فرم و تولید پانل‌ها پرداخته می شود. این نرم افزار با اطلاعاتی همچون طول و عرض سازه، ارتفاع میانی سازه، مقدار بارش برف، میزان وزیدن سرعت باد، مقدار مقاومت در برابر باد‌ها و شرایط مختلف را دریافت و نقشه سازه را طراح ریزی می کند.
مراحل تولید نیازمند تیمی آموزش دیده و حرفه ای نیاز دارد. اجزای های این سازه را می‌توان به طریق یدک به هر کامیون کشنده وصل کرد و به موقعیت مورد نظر منتقل کرد تا مراحل تولید و نصب را به اجرا در آورد. با تعداد کم نیروی انسانی و در مدت کم این اجرا را به انجام رساند. در سیستم UBM از بست، تیرآهن، ستون، پیچ و مهره، جوش، چسب و خرپا استفاده نمی شود.

 

ساخت سوله UBM  تولید سوله یو بی ام

 

کاربرد سوله UBM ، سوله یو بی ام :

در حال حاضر ۸۰ کشور دنیا از سوله UBM یا سوله یو بی ام برای استفاده بسیار متداول آن نیز خط تولید، کشت و صنعت، سالن‌های ورزشی، سقف استخر، انبار صنعتی، انبار محصولات کشاورزی،سالن تالار عروسی و پذیرایی، تعمیرگاه خودرو و ... را نام برد.

 

برتین مزیت های سوله UBM یا سوله یو بی ام :

سوله های UBM (سوله های یو بی ام) دارای مزیت‌های منحصر به فردی هستند از جمله چندین مورد آن در پایین نام برده که با دانستن آن در انتخاب سوله و کاربرد آن مفید بوده :
مقاومت زیاد در برابر فشار و حرارت
سرعت تولید و ساخت بسیار بالا تا حدود ۵ برابر بیشتر
مقاوم بودن از لحاظ فیزیکی و مکانیکی، مقاومت در برابر زنگ زدگی و اصطکاک بسیار بالا
مقاوم در مقابل سرعت باد تا بیش از ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت و در برابر زلزله تا 7 ریشتر
قابلیت نصب و تولید در هر جا و مکان حتی مکانهای با شیب بسیار زیاد 
ساختار مقاوم و بسیار سبک
سازگار با محیط زیست
داشتن استاندارد‌های بین المللی، استاندارد CE اروپا
ارزانی سوله UBM (سوله یو بی ام) نسبت به دیگر موارد، حداقل ۵۰ درصد
بدون نیاز ستون و اسکلت
انعطاف بالا در حین طراحی، مانند طول، عرض و ارتفاع این نوع سوله ها

 

مزیت سوله یو بی ام  مزیت سوله یو بی ام

 

معایب سوله UBM (سوله یو بی ام) :

با توجه به مزیتهای سوله UBM یا سوله یو بی ام باید معایب آن را هم نام برد تا بتوان برای اجرای سوله تصمیم گیری کرد :
عدم امکان نصب جرثقیل سقفی
عدم امکان باز و بسته نمودن قطعات و انتقال و جابه جایی سوله
مناسب نبودن برای تولید در مناطق برفی 
میزان اتلاف انرژی زیاد در فصولی مانند زمستان و تابستان
محدودیت در تولید سوله با ارتفاع زیاد
مناسب نبودن برای استفاده چون دامداری، مرغداری، دارویی و غذایی
با توجه به انحنا و قوس زیاد دارای پرتی های زیاد در اطراف سوله

 

معایب سوله UBM  معایب سوله یو بی ام

 

تفاوت سوله UBM و تیر ورقی چیست؟

سوله های تیر ورقی یا سنگین که از اسم آن هم مشخص است به دلیل بزرگی تیرها و ستون های آن از تیر ورق ساخته می شوند اسکلت این نوع سازه ها از فلز بوده.در تولید و ساخت سوله های تیر ورقی (با توجه به طراحی سوله ) ابتدا تمامی ورق های سیاه فولادی را برش زده و به وسیله جوش به یکدیگر متصل می کنند و بعد از آن قاب ها و ستون ها بهم جوش داده شده و بعد رنگ آمیزی می شوند و به مکان پروژه انتقال داده شده و در آن جا با دو طریق بهم متصل می شوند.یک اینکه با دستگاه های co2 جوش  می دهند و دوم اینکه با پیچ و مهره به یکدیگر وصل می کنند.
هر چقدر دهانه سوله بزرگتر باشد باید از فولاد بیشتر و از ورق های ضخیم تر در آن به کار برد. لازم به ذکر است که در تولید این نوع سوله حداکثر دهانه ۷۰ متر  است و بیشتر از این برای سوله های تیر ورقی به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.
اولین نکته در تفاوت سوله ubm با تیر ورقی، وزن آن ها می باشد زیرا سوله های تیر ورقی برای بالا بردن استقامت و پایداری سازه در زمان تولید از فولاد بیشتری بهره برده به همین خاطر به آن سوله سنگین نیز می گویند اما سوله یو بی ام از سبک ترین نوع سوله ها است اما بدین معنا نیست که مقاومت سوله ubm کمتر می باشد بلکه سوله های یو بی ام از استقامت و ایستادگی بسیار بیشتر در برابر چون بار برف و بار زلزله و باد شدید نیز برخوردار است.
تفاوت دیگر سوله تیر ورقی و UBM این است که سوله های تیر ورقی با هزینه ساخت بالا و همچنین نیاز به جوشکاری سازه، استفاده از تیر ورق که نسبتاً گرانتر است برخوردار بوده.
همچنین امکان نصب جرثقیل در سوله ubm وجود ندارد، و همچنین با توجه قوس زیاد از جرثقیل های دروازه ای هم نمی توان استفاده کرد اما در سوله تیر ورقی از هر دو نوع می توان استفاده کرد.
یکی دیگر از معایب و تفاوت ها در رابطه با عایق آن است در داخل سوله ubm به دلیل پاشش  عایق پلی اورتان ها به دیواره ها و سقف سوله برای استفاده بسیاری از کاربری ها ممنوع شده زیرا فوم این عایق به دلیل منافذ بسیار زیادی که دارد ، بسیاری از میکروب ها و باکتری ها را جذب کرده  و به هیچ عنوان هم قابل ضدعفونی نمی شود ، برای همین برای چون دامداری، دارویی، غذایی و مرغداری مناسب نمی باشد ولی سوله های تیر ورقی اینگونه نبوده و این سوله برای تمامی کاربری ها مناسب است.
برای ساخت سوله در دهانه ها و ابعاد بزرگ بهترین گزینه سوله های خرپایی است.
از تفاوت سوله تیر ورقی و ubm این است که سوله های UBM امکان ساخت طبقات برای آن نمی باشد و نمی توان سوله را به صورت دو یا چند طبقه ساخت اما در ساخت سوله های تیر ورقی می توان آن ها را ۲ یا چند طبقه تولید و اجرا کرد.

 

سوله

 

قیمت هر متر مربع سوله UBM (سوله یو بی ام) :

قیمت هر متر مربع سوله UBM یا سوله یو بی ام را نمی‌توان به صورت دقیق برآورد کرد چون که قیمت نهایی آن به عوامل مختلفی چون طول، عرض، طول دهانه، ارتفاع، وزن ورق، ضخامت ورق‌ها و غیره وابسطه بوده. برای نمونه وزن سوله در هر متر مربع، با قیمت آن ارتباط دارد در نحوه اثر گذار وزن آن می توان به ارتفاع سوله و دهانه آن اشاره کرد که هرچه ارتفاع آن بیشتر در نتیجه نیاز به تحمل بیشتر فشار بوده که به تبع آن نیاز به وزن سازه و با افزایش آن هم قیمت سوله هم بیشتر شده. برای اطلاع بیشتر می توان با همکاران ما تماس گرفته تا از قیمت آن بیشتر مطلع شوید.

 

قیمت سوله UBM  قیمت سوله یو بی ام

 

هدف سوله UBM یا سوله یو بی ام :

اگر به دنبال ساختی از سوله ارزان و با کیفیتی هستین بعد از مطالعه مزایا و معایب سوله یو بی ام یا سوله UBM نسبت به ساخت آن پرداخته و اقدام نمایید و همچنین این نوع سوله به عنوان بهترین جایگزین برای یک سوله دست دوم می باشد.

تولید سوله یو بی ام
 

ساخت سوله UBM
ساخت سوله UBM
تولید سوله یو بی ام
تولید سوله یو بی ام
سوله UBM
سوله UBM
سوله یو بی ام
سوله یو بی ام